Grundkurs i barteknik

2023-11-30 09:00

Stockholm

Barteknik handlar om att lyfta fram barens mervärden. Den här är en kurs som ger dig kreativ input som kan omsättas till konkreta idéer i ditt dagliga arbete. Kursledaren går igenom vad du bör ha för råvaror, dekorationer och utrustning för att kunna skapa smakfulla, vackra, klassiska och personliga drinkar.

Vi blandar, provar och analyserar även ett antal drinkar, både klassiska och nyskapande. Under dagen varvas föreläsningar med praktiska moment. Mycket av utbildningen bygger på inspiration och att se möjligheter i det dagliga arbetet. Under kursdagen kommer vi att gå igenom 25 olika drinkar.

Kursen vänder sig till dig som har baserfarenhet av arbete i baren och som vill få inspiration och kunskap kring hur du kan lyfta din barverksamhet och att skapa klassiska, moderna och personliga drinkar.

- Barens utrustning
- Råvaror och ingredienser
- Merförsäljning
- Dryckesprogrammet
- Praktisk drinkblandning

Kursledare: Hans Bihl/ Brabar AB

Kursledare: Hans Bihl
Hans Bihl har arbetat med dryckesutbildningar sedan 1995. Han är en av Sveriges högst utbildade Spritsommelierer enligt WSET (level 3) och är även designated Educator. Han har startat flertalet barutbildningar, bland annat YH-utbildningen International Bar Management och blivit Årets Branschförbättrare på B.C.A. galan. 

Betala med faktura

*

Vill du ansöka om ett kundkonto?

Du slipper fylla i alla uppgifter och kan betala mot faktura